Vermut készítése

A vermutot ürmösbornak, illetve likőrbornak is szokás nevezni. Ízesítés szempontjából számtalan fűszerrel szokták gazdagítani a vermutot.

Ilyen például a bárányüröm, a fehér üröm, a fahéj, a narancs, a koriander és a szegfűszeg vagy a bodza. De persze van olyan vermut, amiben felfedezhető az örménygyökér és a kisfejű ezerjófű íze is. Márkák tekintetében sokan ismerik a martini vermutot és a cherry vermutot, melyek aromája semmi máshoz se fogható. Annak köszönhetően, hogy számtalan íz világú vermut kapható a boltunkban, mindenki kiválaszthatja az ízlésének leginkább kedves típust. Hiszen an aki az édesített, van, aki az édesítetlen italokat kedveli, sőt, van, aki inkább a kesernyés ízzel rendelkező száraz vermutot választja inkább. Ha cherry vermutra vagy martini vermutra vágyik, szerettei körében inkább ezeket fogyasztaná, az keresse fel az italneked.hu oldalunkat és válogasson kedvére.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás